5 Νοε 2008

Αποφάσεις γενικών συνελεύσεων

Αθήνα 5 Νοεμβρίου 2008


Οι εργαζόμενοι στον Ρ/Σ ΑΘΗΝΑ 984, στον AIR 104,4 , και στην ιστοσελίδα athina984.gr,

σε Γενική Συνέλευση, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων εργαζομένων στους Δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς « ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» και «ΞΕΝΙΟΣ», καθώς και εκπροσώπων της ΕΣΗΕΑ της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενάντια στην επικείμενη μετατροπή των δημοτικών επιχειρήσεων σε Ανώνυμες Εταιρίες,

αποφάσισαν:

--Την πραγματοποίηση 4ωρης στάσης εργασίας την Τρίτη 11 Νοεμβρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και κοινή παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στη ΔΕΡΑ («Αθήνα 9,84», «Air 104,4 fm», «athina984.gr»), τον «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» και τον «ΞΕΝΙΟ» κατά τη συνεδρίαση της ΚΕΔΚΕ στα γραφεία της, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Αμέσως μετά πορεία προς τη Βουλή και επίδοση κοινού ψηφίσματος στα γραφεία των κομμάτων. Τις ώρες της στάσης εργασίας το οριζόμενο προσωπικό ασφαλείας θα είναι υπεύθυνο για τη μετάδοση ειδήσεων που θα αφορούν μόνο τις κινητοποιήσεις.

--Πραγματοποίηση κοινής Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. των εργαζομένων στη ΔΕΡΑ («Αθήνα 9,84», «Air 104,4 fm», «athina984.gr»), τον «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM» και τον «ΞΕΝΙΟ 97,4 FM», για την οποία ζητάμε από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ την παραχώρηση της αίθουσα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος). Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ζητάμε την κήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.

--Παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της ΔΕΡΑ την Τρίτη 11 Νοεμβρίου κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της επιχείρησης.

--Να αποστείλουμε το κοινό ψήφισμα προς το προεδρείο της ΚΕΔΚΕ και στους εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να απαντήσουν εγγράφως και παράλληλα να επιδιώξουμε συναντήσεις με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους.

--Δημιουργία και μετάδοση ανά μισή ώρα, από τους τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς 2 κοινών σποτ που θα εκφράζουν την αντίθεση των εργαζομένων στην εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών των δήμων, με τη συνδικαλιστική κάλυψη των σωματείων.

--Επαναφέρουμε για έγκριση από τα Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΣΠΗΤ, την απόφαση των Γενικών Συνελεύσεων των εργαζομένων των τριών ραδιοφωνικών σταθμών για παράσταση διαμαρτυρίας και τρίωρη στάση εργασίας κατά την ημέρα και ώρα όπου το Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α. θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εσωτερικών. Στη συνάντηση πρέπει να παρίστανται και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας, το οριζόμενο προσωπικό ασφαλείας θα είναι υπεύθυνο για τη μετάδοση ειδήσεων που θα αφορούν μόνο στην έκβαση της συνάντησης και στον προγραμματισμό δράσης των εργαζομένων.

Καλούμε τους εργαζόμενους και στα άλλα δημοτικά μέσα ενημέρωσης ( ΚΑΝΑΛΙ 1 ΠΕΙΡΑΙΑ, FM 100 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ.α) να συναντηθούμε στο δρόμο του αγώνα ενάντια στην εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών των δήμων.

Την απόφαση συνυπογράφουν οι:
Εργαζόμενοι «Αθήνα 9,84», «Air 104,4 fm», «athina984.gr», «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM», «ΞΕΝΙΟΣ 97,4 FM».

Δεν υπάρχουν σχόλια: